Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 21 november 2015

Prettige Feestdagen

Op het blog van Ons Borduurkaartenblog staat challenge # 25 met het thema Kerstkaart met een patroon van Sjaak van Went. De basis van mijn kaart bestaat uit bruin Cardstock. Het Borduurpatroon komt uit het blad HobbyJournaal 128. Het 3D-plaatje is van een knipvel van Precious Marieke; Winter Wonderland CD 10575/HJ 12801. Het Borduurgaren is van Madeira Rayon. De gebruikte kleuren zijn : Groen 1306, Lichtbruin 1126 en Donkerbruin 1145. De Tekst komt van een Stickervel ODD 1701. Verder is de kaart afgewerkt met sterren van Strasstenen.


Groetjes, Nellie
 

7 opmerkingen:

 1. Hoi Nellie. Wat een prachtig patroon. Weer een hele Mooie kaart. Bedankt voor het meedoen bij ons borduurkaartenblog. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend geborduurd Nellie, wat een mooi patroon, de kleuren zijn prachtig, dank je wel voor het meedoen bij Ons borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje Nellie,mooi patroon en leuke kleurtjes!

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Nellie
  Wat heb je weer mooi geborduurd, het is een heel mooi patroon op je prachtige kaartje.
  Gezellig dat meedoet aan de challenge op ons Borduurkaartenblog.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Nellie
  Prachtige geborduurde kerstkaart met mooi patroon erop.
  Bedankt voor je deelname bij Ons Borduurkaartenblog.
  Groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Nellie, wat heb je weer een beauty gemaakt. Supermooi patroon en prachtig geborduurd. Gezellig dat je weer meedoet met de challenge van Ons borduurkaartenblog. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen