Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 23 november 2012

Borduurkaart

Op het blog van Hobbyshop Favoriet staat weer een nieuwe wedstrijd. Deze keer is het een kleuren-inspiratie wedstrijd. Voor mijn kaart heb ik als basis lila Cardstock gebruikt. Het Designpapier is van Maja Design; Fika. De randen zijn bewerkt met Cats-Eye; Heliotrope. De hoekjes zijn gemaakt met behulp van een blote-billenpons. Hierop zijn plakpareltjes van de Action geplakt. Het borduurpatroon is van Ann's Paper Art. Het gebruikte borduurgaren is van Madeira Rayon: Groen; 1248 en Lila; 1033. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Card Deco en is vastgeplakt op een Nestabillity-vorm. De 2 buitenranden zijn gemaakt met een mal van Joy! Crafts ( 6002/0149). Hierop zijn 2 strikjes van organzalint met een plakparel geplakt.


Groetjes, Nellie
 

Creatief met Kaarten

Afgelopen zomer kon je meedoen met de kaartenwedstrijd Groeten uit... voor  de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Uit de meer dan 60 inzendingen ben ik op de tweede plaats geĆ«indigd. Hierdoor had ik al vrijkaartjes gewonnen en werd mijn kaart tijdens de beurs tentoongesteld. Gisteren vond ik tot mijn verbazing een envelop in de brievenbus met de nieuwste Creatief met Kaarten erin. Deze kreeg ik gratis thuisgestuurd, omdat hierin de kaarten van de winnaars, die op de eerste 3 plaatsen waren geĆ«indigd, werden vermeld. Dit was wel een echte verrassing.

 
 
 
Groetjes, Nellie
  
 

Prijs gewonnen.

Met mijn borduurkaart met een patroon van Jenine Siemerink heb ik een prijs gewonnen op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten. De prijs was een waardebon van € 7,50 te besteden bij Webshop Crea Petra.  Ik heb onderstaande spulletjes uitgezocht:
- Een Vintage Paper Bloc van Joy! Crafts
- Een hoekmalletje van Joy! Crafts
- Een Snoesjes stempel van Marianne Design
Er zat ook nog een extraatje van Petra bij nl. de plakpareltjes. Ida en Petra nogmaals heel erg bedankt.


Groetjes, Nellie