Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 17 februari 2013

Beterschap

Deze harten-beterschaps-hanger heb ik gemaakt met behulp van Nesting Dies van DoCrafts. Het Designpapier is van BasicGrey; Origins. De 3D-plaatjes komen van een knipvel van Studio Light; STT 402. Het tekststempeltje "Beterschap" is van Marianne Design. Evenals de Creatables:
- takken LR 0157 en LR 0150
- vlinder LR 0158
- bloemen LR 0234
- vogel LR 0138
Verder is de hanger afgewerkt met plakparels van de Action. De harten zitten met een organzalintje aan elkaar vastgemaakt. Onderaan zit nog een kraal. Met deze creatie wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten: Uitdaging: Maak een beterschapskaartje
- Kaarten Inspiratie Challenge: Challenge # 1 Alles MagGroetjes, Nellie
 

Borduurkaart met rood en geel

De basis van deze kaart bestaat uit rood-geel- en wit Cardstock. Het borduurpatroon is van Sjaak van Went en komt uit het HobbyJournaal Jaarboek 2007-2008. Het gebruikte borduurgaren is van Madeira Rayon: rood 1181 en geel 1023. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Creddy World. De hoekjes zijn gemaakt met behulp van een blote-billenpons. Als afwerking van het geheel zitten er nog rode plakparels van de Action op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen met de nieuwe uitdaging op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten: Maak een kaart met rood en geel. Het borduurpatroon mag je zelf weten.


Groetjes, Nellie