Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 3 november 2012

Vintage Kaartje

Het idee van deze kaart heb ik ergens op een blog gezien, alleen weet ik niet meer welk. De basis van deze kaart is Kraftpapier. Het Designpapier komt van een blokje van de Action; Vintage nr. 16.  Het plaatje komt van een knipvel van Marianne Design (VK 9524). De mallen die ik op de kaart gebruikt heb zijn allemaal van Joy!Crafts:
- Vierkant (6002/0147)
- Rand (6002/0149)
- Hoekje (6002/0136)
- Bloem (6002/0068)
- Blaadjes (6003/0001)
Deze zijn bewerkt met Distressinkt Vintage Photo. Verder zit er nog een strikje van organzalint op de kaart als afwerking van het geheel. Met deze kaart wil ik meedoen met Challenge # 9 op het blog van Hobby Vision.


Groetjes, Nellie

 

Merry Christmas

Het idee van deze kaart heb ik uit het blad HobbyJournaal 90 gehaald. De basis bestaat uit Kraftpapier. Hierop is wit- en blauw Cardstock geplakt. Alle gebruikte materialen zijn van Marianne Design:
- Designpapier; Eline's Scandinavian Winter (PB 7040)
- Knipvel; Winter Wonderland 2 (IT 561)
- Creatables; IJspegelrand (LR 0135)
                           Hulsttakjes (LR 0244)
                           Schaatsen (LR 0247) Deze zijn bewerkt met Distressinkt Vintage Photo.
                           Dennenbomen (LR 0136) Deze zijn bewerkt met een mal van ProfoCraft  waarop Stickless is aangebracht.
                           Bloem (LR 0142) ook hier zit Stickless op.
De kaart is verder afgewerkt met een lintje met de tekst Merry Christmas. Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen:
- Hobbyhome-hobbyartikelen Challengeblog: Challenge november Kerst in niet-
 traditionele kleuren
- AnMaCreatief: Challenge 14 Kerst
- Scrap & More: Challenge november Thema Winter


Groetjes, Nellie


 

De Beste Wensen

De basis van deze kaart bestaat uit groen Cardstock. Hierop is rood Cardstock geplakt en daarop wit Cardstock. Op het witte Cardstock heb ik een borduurpatroon van Jenine Siemerink uit het boekje HobbyDolls 86; Jenine meets Yvonne 2 gemaakt. Het borduurgaren wat ik hiervoor gebruikt heb is van Madeira Rayon; rood 1181 en groen 1306. Op het patroon zit ook nog een rode rijstkorrel en een groen kraaltje geborduurd. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Marieke's Design wat bij het blad HobbyJournaal 91 zat. De randen van het witte Cardstock zijn bewerkt met Cats-Eye Chianti. De kerstbal is gemaakt met een Creatable van Marianne Design (LR 0184). Hierop heb ik een groen strikje van organzalint met een wit pareltje vastgezet.  Het tekststempeltje is ook van Marianne Design (CS 0861) Verder heb ik de kaart afgewerkt met 3 metalen hoekcharms. Met deze kaart wil ik meedoen met de nieuwe challenge van november op het blog van Creaine. De opdracht is: Een borduurkaart met als thema een patroontje van Hobby Vision.


Groetjes, Nellie