Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 14 november 2011

Beste Wensen

Deze hartjes- easelkaart heb ik gemaakt naar een voorbeeld uit het blad Hobbyjournaal 80. De grote harten zijn gemaakt met stansen van Docrafts. Het gebruikte papier is van Maja Design. Het Magnolia stempelafdrukje van Tilda is ingekleurd met Distressinkt. De gebruikte kleuren zijn: Gezicht; Tattered Rose en Fired Brick, Jurkje; Iced Spruce, Jasje; Faded Jeans, Schoenen en Haren; Black Soot. De lantaarnpaal en de 2 kleine hartjes zijn stansen van Marianne Design. Het hekje is een stans van Sizzix. De takjes zijn Creatables van Crealies. Het tekstlabeltje is getypt in Word en opgeplakt op een Nestabillity.Verder heb ik roosjes, blingsterretjes, knoopjes, domestuds, organzalint en verbandgaas op de kaart verwerkt. Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen:
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 19 Maak een kaartje met buttons en bling (knopen en glitter) en gebruik een Magnolia stempel.
Nadia's Challenge Blog: Challenge # 18 Maak een Kerstkaart in blauwtinten en gebruik een stempel.


Groetjes, Nellie