Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 7 september 2011

Mini-album van wc-rolletjes.

Tijdens onze vakantie in maart 2011 op Bali hebben wij een traditionele Apendans bijgewoond. Hiervan heb ik vele foto's kunnen maken. De mooiste heb ik uitgezocht en er een mini-album van gemaakt. De lege wc-rolletjes heb ik bekleed met papier van Papermania; Capsule Collection. Ik heb speciaal deze papierlijn gebruikt omdat de foto's op zichzelf al erg kleurrijk zijn.Verder heb ik met veel zwart, wit en grijs kant, brads, charms en bloemen gewerkt. Op de tags heb ik met behulp van Nestabilities een witte vorm geplakt en hierop een korte beschrijving van de foto's getypt.


Groetjes, Nellie

Prijs gewonnen

Afgelopen vrijdag kreeg ik van Angelique van Scrap & More een mailtje dat ik de 1ste prijs had gewonnen met mijn bloemenkaart voor de challenge van augustus. Ik mocht daarom rondneuzen in de winkel en iets uitzoeken. Lang zoeken hoefde ik niet, want al een tijdje wilde ik heel graag van de Nestabilities; Labels 18 hebben. Gisteravond bij thuiskomst lag de envelop met inhoud al op de deurmat. Angelique, nogmaals heel erg bedankt. Ik ben er super blij mee.


Groetjes, Nellie