Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 11 april 2015

Hoera-Weer een jaartje erbij

Op het blog van De Egel staat Challenge # 4 met het thema Vleugels. Als extra optie : Gebruik het papierblok Birdsong van Papermania. Deze keer heb ik gekozen voor een Easelkaart. De basis bestaat uit gebroken wit Cardstock. Het Designpapier is zoals gevraagd van Papermania; Birdsong. De randen hiervan zijn bewerkt met Cats-Eyes; Dark Brown. Ik heb de volgende materialen van Marianne Design gebruikt:
- Creatables; Vogelkooi LR 0146, Taxusboompje LR 0261 Deze heb ik bewerkt met Cats-Eyes; Topaz en Ochre, Vlinders LR 0261 Hier zit een plakparel op.
De Takjes zijn een Shape Dies van Nellie Snellen. De Tekst is een stempel van Joy!Crafts; 6410/0010. Verder zitten er nog enkele roosjes op de kaart.


Groetjes, Nellie