Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 23 april 2011

You're simply the best

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de Challenges for You: CFY # 8 aan de hand van een sketch, die ontworpen is door designteamlid Berdien. De link vind je hier. Het gebruikte papier is van Basic Grey; Cappella. De ovaaltjes zijn gemaakt met behulp van Nestabilities en de takjes met een stans van Crealies. Verder is de kaart afgewerkt met bloemetjes, roosjes en kant.

                                                         De sketch:

Mijn uitwerking:

Groetjes, Nellie

Lentezon is terug in het land

Deze kaart heb ik gisteravond gemaakt voor Sliekjes Challenge Blog. De opdracht was: Maak een Lentekaart en gebruik bij voorkeur (niet verplicht!) de kleuren roze, paars, grijs en zwart en met een afbeelding van Sliekjes digi's. De link kun je hier vinden. Ik heb de sketch van Create4Fun gebruikt, zodat de kaart ook met deze challenge mee kan doen. De rechthoeken met randjes zijn gemaakt met de Nestabilities. Het plaatje is inderdaad een digi van Sliekje en ingekleurd met Distressinkt. Verder is de kaart afgewerkt met kant, bloemen en roosjes.

                                          De sketch van Create4Fun:


                                           Mijn  uitwerking:                                            


Groetjes, Nellie