Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 3 januari 2015

Proficiat

Dit is de tweede post voor vandaag.
Het voorbeeld van deze Easelkaart heb ik uit het blad HobbyZine Plus nummer 3 gehaald. De basis bestaat uit groen Cardstock. Het Designpapier is van Magnolia; The Winner takes it all. Het stempeltje van Don & Daisy (DDS 3304 Soccor) is ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. De gebruikte kleuren zijn: Huid 428, Haren 440, Schoenen 410 en Kleren 460 + 461. De rand van het afdrukje is bewerkt met Cats-Eyes; Fresh Green. De blaadjes zijn gemaakt met een Creatables van Marianne Design; LR 0133. Verder is de Easelkaart afgewerkt met bloemen en plakparels. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Kleuren met Potloden: Challenge # december 2014/januari 2015 Thema Easelkaart
- Don & Daisy: Challenge # 20 Thema Don in de hoofdrol
- Cards2Create: Challenge # 17 Thema Verjaardag
- Stampin your Way: Challenge # 19 Thema Kleur Groen


Groetjes, Nellie
 

Voor jou Van mij

Op het blog van Cheerful Sketches staat de eerste challenge van het nieuwe jaar; namelijk Challenge # 20. De basis van mijn kaart bestaat uit bruin Cardstock. De achtergrond en de Digi-stempel zijn beiden van The Paper Shelter. Je kon kiezen uit een ingekleurde - of een zelf in te kleuren Digi. Ik heb gekozen voor de ingekleurde versie. Het Tekststempeltje is van Joy! Crafts. Verder is de kaart afgewerkt met lint, kant, plakparels en roosjes.

                                          De Sketch:

                                          Mijn uitwerking:
 
 
Groetjes, Nellie