Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 18 maart 2013

De Lente komt eraan

Het idee van deze kaart heb ik ergens op Internet gezien en ik vond het zo leuk dat ik deze gelift heb. De basis van deze kaart is wit Cardstock. Het Designpapier is van Marianne Design; Beautiful Butterflies (PK 9089). De grasrand is gemaakt met een Doohickeys van Magnolia. De rose bloemetjes zijn een pons en in het midden heb ik een plakpareltje gezet. Het stempeltje van de kabouter is van Marianne Design (TC 0803) en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Fired Brick, Peeled Paint, Forest Moss en Black Soot. Verder heb ik allemaal Creatables van Marianne Design op de kaart verwerkt:
- Bankje LR 0258
- Kruiwagen en Gietertje LR 0260
- Boompje in pot LR 0261
- Vogelhuisje en Vogeltje LR 0205
- Vogel op een tak van blaadjeslint LR 0138
Verder zitten er nog wat roosjes op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- ScrappersAnomimous: Challenge Maart Maak een kaart van de lente met minstens 4 kleuren, 1 stempel, 1 bloem en 1 lintje.
- Just a Note: Challenge # 9 Maak een Lentekaart
- Kleurenfestijn: Challenge Maart Thema Lente/Voorjaar


Groetjes, Nellie