Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 2 juli 2016

Pluk deze dag...

Voor challenge # 38 op het blog van Cheerful Sketches heb ik onderstaand kaartje als voorbeeld gemaakt. Je kunt nog de hele maand juli meedoen met max 3 kaarten. De enige voorwaarde is dat je de sketch moet gebruiken. Verder mag je de kaart naar eigen inzicht invullen.
De basis van mijn kaart bestaat uit paars Cardstock. Het Designpapier is al een wat oudere lijn van BasicGrey; Kioshi. De ingekleurde Digistempel is van The Paper Shelter. De Schelpen zijn gemaakt met een Creatables van Marianne Design; LR 0230. De Tekststempel is van Nicole Verkooijen. Verder is de kaart afgewerkt met Plakparels. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 58 op het blog van AnMaCreatief. Het thema hiervan is Zomer.

                                           Sketch:

                                          Mijn uitwerking:


Groetjes, Nellie