Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 7 januari 2013

Speciaal voor jou

De basis van deze kaart bestaat uit paars Cardstock. Het Designpapier had ik nog liggen, alleen weet ik niet meer van wie het is.  De randen zijn bewerkt met Cats-Eye; Violet. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Amy Design en zat bij het blad HobbyJournaal 93. Het borduurpatroon is van Chrissie en stond in HJ 94. Het borduurgaren is van Joy!Crafts. De gebruikte kleuren zijn: groen 112, bordeau 115 en paars 127. Het tekststempeltje is van Marianne Design (CS 0855). De kaart is verder afgewerkt met parels en Stickles voor een glitter-effect. Met deze kaart wil ik meedoen aan Challenge # 30 op het blog van Fadengrafik. Het thema is: Maak een kaart met een borduurpatroon van Chrissie.Groetjes, Nellie

 

Een mooie Herinnering is....

Op het blog van Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten is de nieuwe challenge deze keer: Maak een condoleancekaartje. Zelf vind ik dit de minst leuke kaarten om te maken, omdat deze kaarten meestal een trieste achtergrond hebben. Helaas heb je ook die soms nodig. Voor mijn  kaart heb ik als basis wit Cardstock gebruikt. Hierop een zwart vel Cardstock geplakt en daarop het Designpapier van Papermania; Capsule Collection. Het boek (LR 0253) en het kruis (LR 0252) zijn Creatables van Marianne Design. De tekst is een stempel van Creafine. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Le Suh (4169.697)

 
Groetjes, Nellie