Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 19 augustus 2012

Dubbele Easelkaart

De basis van deze kaart is gemaakt met Kraftpapier. De plaatjes heb ik van Internet gehaald en komen van Pinterest. De gebruikte materialen en vormen zijn allemaal  van Marianne Design:
- Craftables Ovaal; CR 1204
- Creatables  Grote vorm; LR 0236, Hoek; LR 0144, Vogel; LR 0138, 
                          Boom; LR 0203, Tak; LR 0150, Hekje; LR 0205, Bloem; LR 0162,     
                          Vlinder; LR 0158
- Tekststempeltje
Verder is de kaart afgewerkt met Kant, Pareltjeslint, Roosjes en een Brad.
Deze kaart doet mee met:
-Noor! Design: Challenge Augustus Maak een Double EaselkaartGroetjes, Nellie


                     

Leuke verrassing

Van de week bracht de postbode een brief. De inhoud hiervan was een complete verrassing voor mij, nl : Een vrijkaartje voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in Den Bosch of Zwolle. Een hele tijd geleden (wat ik allang weer vergeten was) had ik een kaart ingestuurd voor de kaartenwedstrijd met als thema: Groeten uit... Tot mijn grote verbazing ben ik zelfs op de tweede plaats geĆ«indigd en kom ik met mijn kaart t.z.t. in het blad Creatief met Kaarten te staan. Het is een Easelkaart in de vorm van een Tulp met een 3D-plaatje van een molen. Helaas heb ik hier geen foto meer van. Ook wordt mijn kaart tentoongesteld op de beurs in Den Bosch en Zwolle.Groetjes, Nellie

Frame kaart: Een fijne dag

Deze kaart had al een tijdje geleden gemaakt voor Ria. Zij is inmidels jarig geweest en heeft de kaart ontvangen. De basis is wit Cardstock. Het designpapier is van Papermania; Chelsea Green. Ook de bloemetjes komen van dezelfde serie. Het hekje, de boom, de vogeltjes en het vogelkooitje zijn allemaal Creatables van Marianne Design. Het gemaskerde Magnolia-stempeltje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Fired Brick, Mustard Seed, Peeled Paint, Pine Needles, Shabby Shutters, Stormy Sky, Tattered Rose, Weathered Wood en Walnut Stain. De Tag  met tekst is een Nestabillity en het tekststempeltje is van Marianne Design. Ook de binnenkant van de kaart heb ik bekleed met Designpapier van Papermania. De hoekjes zijn Creatables van Marianne Design. Deze zijn afgewerkt met Strass-steentjes, die  op de kaart zijn vastgemaakt met behulp van de Hotfix-applicator. De Thickers zijn van American Craft. Het gedichtje heb ik in Word gemaakt met lettertype; Bradley Hand ITC en uitgeprint op een Nestabillity-vorm. Op de achterkant van de kaart zit ook nog een Nestabillity-vorm geplakt, waarop je je eigen tekst kunt schrijven.

                                    Voorkant:

                                    Binnenkant:

                                    Achterkant:


Groetjes, Nellie