Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 2 november 2011

Doosje bescrapt

Gisteravond heb ik dit lege Bongobon-doosje bescrapt met papier van Fabscraps. Om de rand heb ik een wit kantje en een lichtpaarse kralenlint geplakt. De twee randen bovenop het dekseltje zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. Ook de vlinders zijn uitgeponst. De hartjes zijn gemaakt met Creatables van Marianne Design. De bloem is een stans van Crealies. Hierop heb ik meeldraadjes en een roosje geplakt. Verder is er nog een roosjesrand van kant op verwerkt. Dit doosje doet mee voor challenge # 2 op het blog van Krea "Teja". De opdracht hiervan is: Zeg het met bloemen...maar GEEN kaart.


Groetjes, Nellie

Samen scrappen

Vorige week woensdag zijn mijn moeder, zus en dochter een dagje bij mij geweest en hebben we met z'n allen gezellig zitten hobbyen. Behalve mijn moeder dan...zij kan dit allemaal niet meer zo goed en heeft daarom toegekeken en kommentaar geleverd. Op de hobbybeurs in Venray (hier zijn we ook met z'n allen naartoe geweest!) hadden we namelijk een kaarsenstandaard van chipboard gekocht en die hebben we dus bescrapt. Het was super leuk om te doen. Het is dan ook zeker voor herhaling vatbaar, wat binnenkort weer gaat gebeuren, want we hadden op de beurs ook nog een kerstklok gekocht om te versieren!
Groetjes, Nellie