Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 24 juli 2011

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Deze kerstkaart is gemaakt met een wat oudere papierlijn van Basic Grey; Wassail. Het stempelafdrukje is van Imaginisce; Polar Bear en is ingekleurd met Distressinkt. De gebruikte kleuren zijn: Beertje; Black Soot, Dasje; Aged Mahogany en Bundled Sage. De cirkel is gemaakt met een Nestabillity en afgewerkt met Domestuds. Het cirkeltje met de tekst is een digistamp. De kaart is verder afgewerkt met organzalint, kant, een bloem met brad, een blaadje en een charm. Deze kaart is gemaakt met de sketch van challenge # 5 op het blog van Christmas Challenges.


Groetjes, Nellie

Summer

Deze kaart is gemaakt naar een voorbeeld uit de Cards Only 18. Door het opgerolde papier lijkt het net een schilderijtje! Om 3 randen heb ik kant geplakt ter afwerking. Het gebruikte papier is van First Edition; Summer Breeze. Het achtergrondvel is fotopapier met waterprint. Het stempelafdrukje van Magnolia Tilda is ingekleurd met distressinkt. Het patroon van het zeilbootje heeft Ellen Brons voor een mini-workshop voor http://doeading.blogspot.com/2011/07/mini-workshop-maritiem-de-zomer-door.html gemaakt en dat heb ik 50% verkleind. Het emmertje is een Quickutz-stans. De tekst is gemaakt in Words met het lettertype Old English Text. Verder heb ik nog kant, juteband, schelpen, charms, stukjes hout en raffia gebruikt. Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
The Dutch Magnolia Chickies: Challenge # 5 Thema Vakantie; alles kan en mag als het maar zomers is en een Tilda of Edwin stempel bevat.
Dutch Magnolia Lovers: Challenge # 12 Zomerpret; alles mag zolang er maar een Magnolia stempel op zit.
Nadia's Challenge Blog: Challenge # 10 Maak een vakantiekaart met gebruik van een stempel.
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 11 Maak een kaart met kant en gebruik een Magnolia stempel.


Groetjes, Nellie