Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 3 oktober 2011

Labelkaart

Op het blog van Krea 'Teja' staat weer iets nieuws, nl. een challenge: Maak een labelkaart. Het idee voor deze kaart heb ik uit het blad Hobbyjournaal 78 gehaald. De kerstbal, bomen, dennentakken en het hertje zijn allemaal gemaakt met stanzen van Marianne Design. De bloemen en hulstblaadjes zijn ponsen van Nellie Snellen. Verder zit er nog een stukje kant op de kaart verwerkt en  aan de labels zit organzalint en kant.


Groetjes, Nellie

Kerstcadeautjes

Voor deze kaart heb ik sketch # 3 van het blog van Nederlandse Kaarten Uitdaging gebruikt. Het kerstbeertje is een 3D-knipvel van Card Deco. De sterren en rondjes zijn gemaakt met de Tagmaker. De sneeuwster op het rondje is een brad. Op de rand van de mutsjes heb ik stickless gedaan voor een glittereffect. Verder heb ik er nog een kerstlintje opgeplakt en uiteraard een nederlandse tekststempel. Deze kaart doet  ook mee met challenge # 13 op het blog van Scrap Cards. De uitdaging hiervoor is: Vrije keus dus...alles mag.


Groetjes, Nellie