Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 10 juli 2014

Gefeliciteerd

Hier ben ik weer voor de tweede keer vandaag.
Het model en voorbeeld van deze hekjes-kaart heb ik uit het blad HobbyJournaal 112 gehaald. De basis bestaat uit paars Cardstock. Het Designpapier is van Joy! Crafts; 6011/0038. Het 3D- plaatje komt van een knipvel van Precious Marieke en zat bij het blad HJ 112. Ook alle gebruikte materialen zijn van PM, behalce de Swirls. Deze zijn een Creatables van Marianne Design; LR 0271.
- Grasrand PM 10002, Vogels PM 10001, Bloem PM 10006 en Vlinder PM 10003. De Tekststempel is van Doe Maar; Family. Het hekje heb ik afgewerkt met organzalint.  Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Nederlandse Kaarten Uitdagingen: Challenge # 70 Bingo Paars- Bloemen- Lintjes
- ScrappersAnonimous: Challenge # Juli Maak een kaart in een bijzondere vorm


Groetjes, Nellie

 

A very Merry Christmas

Op het blog van Fadengrafik staat challenge # 65 met het thema Kerst in de Zomer. De basis van mijn kaart bestaat uit bruin Cardstock. Het borduurpatroon is van Christien van den Akker. Zodra je lid wordt op Facebook van Borduurkaartenvrienden kun je het borduurpatroon voor de maand juli downloaden. Iedere maand zet Christien er een nieuw borduurpatroon op! Het gemĂȘleerde borduurgaren is van Madeira Rayon. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Amy Design; CD 10302. De tekststempel is van Penny Black. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels en een strikje van organzalint.


Groetjes, Nellie