Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 19 mei 2013

Voorlopige afwezigheid Nellie

Hallo allemaal,

Ik stuur dit bericht voor mijn moeder Nellie om jullie te laten weten dat zij voorlopig niet meer aan wedstrijden kan meedoen of berichten kan plaatsen. Nellie heeft vorige week een zware herseninfarct gekregen en ligt in het ziekenhuis. Gelukkig kan ze nog alles bewegen en praten, maar haar evenwicht is weg, waardoor ze niet kan staan en lopen. Het zal een lang revalidatieproces worden, met waarschijnlijk binnenkort een voorlopige interne opname in een revalidatiecentrum.

Groetjes Inge van den Eijnden, dochter van Nellie van den Eijnden

Borduurkaart met vogel

De basis van deze kaart is paars Cardstock. Het borduurpatroon is van Sjaak van Went en komt uit het blad Hobby Journaal 98. Het borduurgaren is van Madeira Rayon. Gebruikte kleuren: paars 1386, lila 1033, bruin 1341 en groen 1370. Het 3D-plaatje is van Amy Design en zat bij het Hobby Journaal 97. De 4 hoekjes zijn gemaakt met een pons en afgewerkt met plakparels. Met deze kaart wil ik meedoen met de nieuwe challenge op het blog van: http://creaine-scrap-borduurblog.blogspot.nl/ Het thema is dit keer een borduurkaart met een patroon uit het Hobby Journaal.


Groetjes Nellie

Borduurkaart net vogelhuisje

De basis van deze kaart is groen - en geel Cardstock. Het borduurpatroon is van Betty de Groote - Greven en komt uit het blad Hobby Journaal 98. Het borduurgaren is van Joy! Crafts; Chrissie 6001/1515 nummer 25. Op de tak heb ik enkele gele bloemetjes geplakt. In het midden van de bloemetjes zit een spacer en een brad. Het 3D-plaatje komt uit het Hobby Journaal Jaarboek 2007-2008. De hoeken heb ik afgerond en voorzien van een blaadje, wat gemaakt is met een pons. Met deze kaart wil ik meedoen met de nieuwe uitdaging op het blog van: http://eenhoopinspiratieborduurkaarten.blogspot.nl/ Het thema is een foto inspiratie.

 
Groetjes Nellie