Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 30 juli 2012

It's a Girl

Voor deze kaart heb ik als basis roze Cardstock gebruikt. Het Designpapier is van First Edition; Sweet Owl.  Alle randen zijn beinkt met Cats-eyes; Old Rose. De grote bloem is een Creatable van Marianne Design. Het Magnolia-stempelafdrukje komt uit de  Sweet Crazy Love Collection en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose en Fired Brick, Haren; Walnut Stain, Jurkje en Sokjes; Victorian Velvet en Spun Sugar, Vlindertje; Mustard Seed, Kroontje; een combinatie van Mustard Seed en Victorian Velvet. Het tekststempeltje komt van de Action. Het bloemetje is gemaakt met een mal van Joy!Crafts. Verder zit er nog wat kant en verbandgaas op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 11 Alles Mag op het blog van Krea Teja.

                                    Voorkant:

                                    Binnenkant:


Groetjes, Nellie

Top 3

Zojuist las ik dat ik bij de Top 3 zit met mijn kaart van challenge # 21 op het blog van Liftchallenge. Daarom mag ik onderstaande button op mijn blog plaatsen.


Dank jullie wel dat jullie mij uitgekozen hebben.

Groetjes, Nellie