Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 20 februari 2012

Let it Snow

Deze kaart heb ik gemaakt voor Challenge # 20 op het blog van Christmas Challenges. De kaart is gemaakt op Kraftpapier. Het designpapier is van BasicGrey; Jovial. Het Magnolia stempelafdrukje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Frayed Burlap, Tumbled Glass, Tattered Rose, Fired Brick en Black Soot. Verder heb ik 2 sneeuwsterren met een brad in het midden en een charm op de kaart verwerkt.Groetjes, Nellie

Gepimt doosje

De basis is een rood doosje wat je ooit bij een HappyMeal van McDonals kreeg. Het designpapier komt uit een blok van de Aldi. Het plaatje heb ik van Internet gehaald en op een Nestabillity afgedrukt. Onder het plaatje heb ik wat verbandgaas gedaan. Rechtsboven zit een labeltje met een lintje en een brad. De swirls zijn gemaakt met stanzen van Crealies en Marianne Design. De Crystal flowers zijn van Prima Marketing. De rozetten had ik nog op voorraad, maar ik weet niet van welk merk deze zijn.


Groetjes, Nellie

Hollandse Kaarten

Onderstaande kaarten heb ik alledrie gemaakt naar een model uit het blad HobbyJournaal 83. Ik heb hierbij het gratis 3D-knipvel van Yvonne Creations gebruikt. Als basis voor de Holland- kaart heb ik bruin Cardstock papier gebruikt. Het desingpapier is van Maja Design. De vlaggenlijn heb ik zelf gemaakt. De letters zijn stickers van Nellie Snellen. Als afwerking heb ik er nog een molentje en een touwtje op gemaakt. De basis voor de Molen-Easelkaart is gemaakt van rood Cardstock. Ook hier is het designpapier van Maja Design.  Het 3D-plaatje is op een Nestabillity geplakt en afgewerkt met een stippelrandje, gemaakt met een gelpen. De rand is gemaakt met een pons van Martha Stewart. De klompjes heb ik gekocht bij de Big Bazar.  De tekst is gemaakt in WordArt. Verder zit er nog een molentje en wat knoopjes op de kaart verwerkt.  Voor de Tulp-Easelkaart heb ik als basis oranje Cardstock gebruikt.  Het designpapier komt uit mijn restjesbak. Het 3D-plaatje zit ook hier op een Nestabillity en is afgewerkt met Domestuds SS6. Deze zijn met behulp van de Hotfix-applicator opgeplakt. De teksten zijn ook hier gemaakt in WordArt. De klompjes op deze kaart komen van de Xenos.

                                           Holland-kaart

                                                     Molen-Easelkaart

                                                    Tulp-Easelkaart

Groetjes, Nellie