Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 31 augustus 2011

Weer enkele kerstkaarten gemaakt

Bij het laatste nummer (78) van het blad Hobbyjournaal zat ook deze keer weer een heel leuk 3D-kertsknipvel van Yvonne Creations. Hiermee heb ik onderstaande kaarten gemaakt. De idee├źn komen ook uit het blad zelf. Alle tekststempels zijn van de Action. Bij alle kaarten heb ik stickless gebruikt voor een mooi glittereffect.

                                          Fijne Feestdagen
Voor deze kaart heb ik alleen cardstockpapier gebruikt. Het witte achtergrondvel is gemaakt met een embossingsmal van ProvoCraft. Het kerstdorpje en de bomen zijn Creatables van Marianne Design.

                                          Prettige Feestdagen
Bij deze kaart heb ik papier van BasicGrey; Eskimo Kisses gebruikt. De bloemen en takjes zijn gemaakt met ponsen van Nellie Snellen. Het witte sterrandje en de boom zijn Creatables van Marianne Design.

                                   Prettige Kerstdagen/Gelukkig Nieuwjaar
Voor deze kaart heb ik ook papier van BasicGrey gebruikt, maar dan de Jovial-lijn. De rand is gemaakt met een pons van Martha Stewart en daar doorheen heb ik een satijnlintje geregen. In de hoeken zitten plakparels en rondom het vierkantje zitten strasssteentjes.

Groetjes, Nellie