Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 26 september 2012

Celebrate the Season

De basis van deze kaart is crème-kleurig Cardstock. Alle gebruikte materialen zijn van Marianne Design. Designpapier; Eline's Warm Winter Wishes (PB 7039). Craftable; Dennenboom (CR 1230). Creatables; Dennentak (LR 0181), Kerststerren (LR 0123), Bloemen (LR 0142). Knipvel; Eline's Christmas Owls 1 (AK 0055). De Tekststempel is van Penny Black en is op een Nestabillity gestempeld. Verder zit er nog een wit lintje en brads op de kaart ter afwerking van het geheel. Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen:
- Hobby Nu: Challenge # 17 Thema Dieren
- Ge-We Hobby: Challenge # 7 Maak een Kerstkaart
- De Creatieve Zebra: Challenge # 30 Alles Mag


Groetjes, Nellie
 

Beste Wensen

De basis van deze kaart is crème-en bruin Cardstock. Het Designpapier is van Marianne Design; Eline's Warm Winter Wishes (PB 7039). De Kerststerren (LR 0142) en de Hulsttakjes (LR 0244) zijn Creatables van MD. Ook het 3D-plaatje komt van een knipvel van MD; Eline's Christmas Owls 1 (AK 0055). Dit plaatje heb ik op een Nestabillity geplakt. Als afwerking zit er nog een metalen hoekje op de kaart en een tekststempeltje. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
- An Ma Creatief: Challenge # 12 Sketch
- Hobby Vision: Challenge # 8 Kerstkaart in niet-traditionele kleuren


Groetjes, Nellie