Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 27 oktober 2012

Gepimpt vierkant dienblad

Dit houten dienblad had ik een tijdje geleden al eens gekocht bij de Xenos, maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik ermee moest doen, totdat ik op het blog van Rosita  een heel leuk gepimpt dienblad zag staan. Dit heb ik daarom als voorbeeld aangehouden. Het Designpapier is van Graphic 45; A Ladies' Diary. De randen heb ik bewerkt met een Paperdistresser van Tim Holtz en be├»nkt met Cats-Eye; Brown. Boven in de hoeken heb ik 2 ornamenten van Prima Marketing geplakt. Verder heb ik verschillende maten houten klosjes omwikkeld met kant en er pins, een schaartje en een naald met garen ingestoken. Dit alles heb ik links onder in de hoek vastgezet. In de andere hoek heb ik nog wat roze kant gedrapeerd en hier en daar een knoop op de rand vastgeplakt. De 2 mini-canvasjes heb ik eerst bewerkt met Distressinkt; Victorian Velvet en daarna de plaatjes van de uitgeknipte dames erop geplakt. Deze canvasjes heb ik links en rechts op de rand van het dienblad vastgemaakt. Met deze creatie wil ik meedoen aan de volgende challenges;
- Scrap & More: Challenge oktober Graag iets pimpen.
- Nadia's Challenge Blog: Challenge # 42 Alles behalve een kaart.
- Nederlandse Kaarten Uitdaging: Creatie-uitdaging # 2


Groetjes, Nellie
 

Kerstboomhanger

De houten hanger en het poppetje met gebreid truitje en vilten broekje had ik al een tijdje geleden gekocht bij de Action. De hanger heb ik beplakt met een al wat oudere lijn Designpapier van Making Memories; FaLaLa. De grasrand is gemaakt met een Doohickies van Magnolia. Hierop heb ik wat kleine rode bloemetjes geplakt. In het midden van de bloemetjes heb ik een hartje gezet met een Perlenpen. De Kerstbomen zijn Creatables van Marianne Design (LR 0136). De rand bovenaan is versierd met kant, 2 kerstklokjes en een strasssteentjes-ster. Verder heb ik kraaltjes en rijstekorrels aan een touwtje geregen en deze aan het ringetje gehangen. Met deze hanger wil ik meedoen met Challenge # 14 op het blog van Krea Teja. Het thema van de challenge is....iets voor in de kerstboom.


Groetjes, Nellie

 

Nog een Kerstkaartje

Deze kaart is gemaakt naar een voorbeeld uit het blad HobbyJournaal 90. De basis bestaat uit Kraftpapier en wit Cardstock. Alle materialen die ik voor deze kaart gebruikt hebt zijn van Marianne Design:
- Designpapier: Eline's Scandinavian Winter (PB 7040)
- Knipvel: Winter Wonderland 1 (IT 560)
- Creatables: Tekst X-Mas (LR 0187)
                       Hulsttakjes (LR 0244)
                       Vierkant (LR 0234) Deze is bewerkt met Distressinkt Faded Jeans.
Door de gaatjes heb ik een touwtje geregen en met een strikje vastgemaakt.
                      Sneeuwpop (LR 0246) De das, hoed, ogen, neus en mond zijn bewerkt met Distressinkt; Faded Jeans, Vintage Photo en Spiced Marmalade.
Verder is de kaart afgewerkt met wit bolletjeslint en stickles. Met deze kaart wil ik meedoen met Challenge # 34 op het blog van De Creatieve Zebra met als thema Alles mag met twist; er moet een strikje of lintje op de kaart zitten.


Groetjes, Nellie


 

X-mas

De basis van deze kaart is Kraftpapier. Verder zijn alle gebruikte materialen van Marianne Design:
- Papier: Eline's Warm Winter Wishes (PB 7039) De randen hiervan zijn bewerkt met Snow Writer.
- Knipvel: Eline's Christmas Owls (AK 0055)
- Craftable: Dennenboom (CR 1230)
- Creatables: Dennentak (LR 0244) Deze is bewerkt met Distressinkt Peeled Paint
                     Bloem (LR 0142)
                     Tekst (LR 0187)
Met deze kaart wil ik meedoen met de nieuwe Challenge op het blog van Creaine met als thema is Dier. 


Groetjes, Nellie