Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 8 februari 2012

Van Mij Voor Jou

De basis voor deze kaart is rood en wit Cardstock. Het designpapier met de hartjes is afkomstig van een papierblok ooit gekocht bij de Aldi. De rand met hartjes is een pons. Hierop zit een lintje met "Love" letters en een rood strikje met een brad en een hartjes-charm. In de hartjes heb ik Domestuds geplakt met de Hotfix-applicator. Het hartje rechtsboven met tekst is een Die Cut van DoCrafts. De tekst heb ik gemaakt in Word met lettertype Forte. De rode sculprandcirkel is een Nestabillity. Tussen het witte vierkant en de rode cirkel zit verbandgaas. De witte takjes linksboven zijn gemaakt met een stans van Crealies. Hierop heb ik 3 rode roosjes en 4 witte rozenknopjes geplakt. De Magnolia stempelafdrukjes zijn ingekleurd met Distressinkt. De gebruikte kleuren zijn: Muur= Aged Mahogany, Huid=Tattered Rose, Wangen +Bloem=Fired Brick, Bloemsteel=Peeled Paint, Jurkje=Spun Sugar, Broek=Pumice Stone, Trui=Chipped Sapphire, Haar+Schoenen=Walnut Stain. Onder het witte vierkant heb ik nog een Tag met tekst verstopt. Deze kaart doet mee aan onderstaande challenges:
Nederlandse Kaarten Uitdaging: Uitdaging # 12 Thema Valentijn met sketch.
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 25 Maak een Valentijnskaartje en gebruik een Magnolia stempel.
Scrap Cards Challenge: Challenge # 21 Valentijn.
Duymelot Design Team: Challenge Februari Thema Kleur Rood en er moet een Hartje op zitten.
Scrap & More: Challenge Februari Thema Valentijn oftewel Liefde en er moet iets op zitten wat in de winkel verkrijgbaar is.

Groetjes, Nellie