Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 18 februari 2012

Let it snow

Ook deze kaart heb ik al een tijdje geleden gemaakt. Hiervoor heb ik alleen wit Cardstock papier gebruikt. Dit heb ik met verschillende embossingsmallen bewerkt. De sneeuwpop is gemaakt met de rozetstans van Tim Holz. Het idee heb ik ergens op Internet gezien, alleen weet ik niet meer waar. Als afwerking van de sneeuwpop heb ik een zwart hoedje, 2 zwarte brads voor de ogen, een oranje opgerold stukje papier voor de neus, 3 witte knopen en een zwart/wit geruit lintje als das gebruikt. De tekst is getypt in Word. Het stippellijntje rondom de kaart is gemaakt met een zwarte permanent marker.


Groetjes, Nellie

Merry Christmas

Deze kaart heb ik al een tijdje geleden gemaakt. Het idee van de Kerstboom, gemaakt van uitgeponste ijssterren, had ik bij mijn zusje gezien. Ik vond dit zo leuk dat zij ook voor mij een aantal sterren heeft geponst. Thuis heb ik er mijn eigen creatie mee gemaakt. Als basis heb ik 3 kleuren Cardstock papier gebruikt. Op de sterren heb ik een klein zilversterretje geplakt en met de Hotfix-applicator nog een Domestud SS10 erop bevestigd. De boom is versierd met een slinger van zilverkleurig glitterlint en als piek heb ik een bling-bling ster gebruikt. De zilveren engeltjes en de tekst had ik nog in mijn voorraadbakje liggen. De rand heb ik met Catseye Chesnut beinkt. De stippellijn is gemaakt met een GlazĂ© Gelly Roll.


Groetjes, Nellie