Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 12 december 2012

X-Mas

De basis van deze kaart bestaat uit paars, rose en bruin Cardstock. Het Designpapier komt van Riddersholmdesign. Alle randen zijn beïnkt met Cats-Eye; Violet. Het 3D-plaatje is van Creddy's World. Het borduurpatroon is van Jenine Siemerink en komt uit het boekje Hobbydols 86; Jenine meets Yvonne 2. Het borduurgaren is van Madeira Rayon. De gebruikte kleuren: Paars 1386, Rose 1116 en Bruin 1145. Verder zitten er nog bruine- en rose kraaltjes en paarse rijstekorrels op. De Hulsttakjes (LR 0244), Bloem (LR 0142) en het Tekstlabeltje (LR 0187) zijn allemaal Creatables van Marianne Design. In het midden van de bloem heb ik een paars pareltje geplakt. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Fadengrafik: Challenge # 29 Weihnachtskarten in untypischen Farben
- Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten: Uitdaging paars/roze/bruin


Groetjes, Nellie
 

Tafel Kerststuk

Gisteravond voor de laatste keer dit jaar naar bloemschikken geweest. Deze keer hebben we een Kerststuk voor op tafel gemaakt. Op een ijzeren frame zijn 2 kleine en 2 grote schotels gelast. Op de kleine schotels zitten 2 glaasjes geplakt, waarin een theelichtje geplaatst kan worden. De schoteltjes heb ik opgemaakt met laurierblaadjes.  Op de grote schotels zit oase. Deze zijn opgemaakt met dennentakken, bladeren, rode appels, hortensia, sinaasappelschillen, een witte roos en rode kerstballetjes. Onder bij het frame heb ik nog wat rode takken gevlochten.


Groetjes, Nellie