Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 2 september 2012

Queen for a Day

De basis van deze kaart bestaat uit wit Cardstock. Hierop is een ander wit papier met foamblokjes vastgezet. Het witte papier is met een embossingsmal van ProvoCraft door de Big Shot gehaald. Het rose/wit ruitjes Designpapier komt uit een blok van de Aldi. Het stempeltje van het kroontje is van Stampers Anonymous; Tim Holtz en is gestempeld met Cats-Eyes; Old Rose. De tekst is gemaakt in Word met lettertype ; Elephant, en eveneens in de kleur rose uitgeprint. Als afwerking van het Cas-kaartje zit er nog een kreukellintje, een sierlintje en een strikje op. Met dit kaartje wil ik meedoen met challenge # 8 op het blog van Mi Cas es Su Cas. Deze keer is het een Bingo-Challenge. Ik heb gekozen voor: Embossen-Roze-Lint


Groetjes, Nellie
 

Hollands Tafereel

Er is weer een nieuw blog bij in blogland; namelijk Het Canary Blog. Om dit te vieren kun je een gratis digistamp van een Nederlandse Canary, getekend door Krista, aanvragen. Als voorwaarde moet je hiermee dan wel een kaartje maken. De basis van mijn kaartje is wit Cardstock. Het Designpapier is van Marianne Design; Dutch Design. Het afdrukje van het Hollandse meisje heb ik op een Nestability; Labels 18 uitgestanst en ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Antique Linen, Black Soot, Faded Jeans, Fired Brick, Mustard Seed, Spiced Marmalade en Tattered Rose.  Het hoekje is een mal van Joy!Crafts; 6002/0136. Het grasrandje is een Doohickey van Magnolia. De koe is een stempel (alleen weet ik niet van wie)  en de fiets is een Stamp & Die van Hero Arts. De tulpen (LR 0209), de boom (LR 0203), het hekje en het vogeltje (LR 0205), de molen (LR0208) en de huisjes (LR 0207) zijn allemaal Creatables van Marianne Design. Het vlindertje is een ponsje, ooit gekocht bij de Kruidvat.


Groetjes, Nellie

 

Prijs gewonnen

Met mijn Labelkaart op het blog van Creaine heb ik de eerste plaats behaald. Gisteren lag de envelop met inhoud al op de deurmat en kijk maar eens wat een leuke spulletjes ik gewonnen en gekregen heb:


Ine en Sigrid heel erg bedankt hiervoor. Ik ben er super blij mee. Tevens heeft Ine mij gevraagd om Gastdesigner voor de maand Oktober te zijn, wat ik natuurlijk dolgraag wil en wat ik een hele eer vind.


Groetjes, Nellie