Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 10 januari 2014

Nog twee prijzen gewonnen

Het kan maar niet op!! Alweer lagen er van de week 2 enveloppen met inhoud op de deurmat. De eerste was van Saskia Haller van het blog Saskia Stamps. Ik had namelijk de eerste prijs gewonnen met mijn kaart van Challenge # 2. Het is een Inktpad van Stampin' Up; Bermuda Bay. Het is een super gave kleur, die ik zeker heel vaak zal gaan gebruiken. Saskia nogmaals heel erg bedankt voor de mooie prijs.


De tweede envelop was van Marianne Design van haar gelijknamige blog. Ik had deze keer de tweede prijs gewonnen met mijn kaart met challenge # 93. Deze challenge was al half december van het vorig jaar afgelopen, maar in verband met de Feestdagen is de prijs nu pas verstuurd. De prijs was een Creatables LR 0283 en een Stempel CS 0876. Beiden heb ik nog niet, dus ik ben er super blij mee. Marianne nogmaals heel erg bedankt dat ik uitgekozen ben en natuurlijk voor de prijs.Groetjes, Nellie