Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 11 december 2011

Gepimpte Kruidvat groentenpotjes

Op het blog van Neline zag ik dit leuke idee staan. De potjes heb ik eerst beplakt met wit kant en een lintje. De lantaarnpaal, kerstbomen, sterren, huisje, arrenslee en hertje zijn allemaal stanzen van Marianne Design. De kerstbomen heb ik versierd met kralenlint en sterretjes. De Magnoliastempelafdrukjes zijn ingekleurd met Distressinkt. De tekst op de dekseltjes zijn digistamps met een gestanste ijsster en een wit bolletje erop. Deze creatie doet mee aan onderstaande challenges:
Scrap & More: Challenge December; Thema Kerst met minimaal 1 product te verkrijgen in de (web)winkel.
The Dutch Magnolia Chickies: Challenge # 12; Maak een kaartje/creatie met geponste onderdelen.

                                                   Lege potjes:                                                    Potje met rood deksel:
                                       
                                                    Potje met groen deksel:

Neline bedankt voor de inspiratie.
Groetjes, Nellie

Forever Friends stempel

Gisteren lag er een envelop van Tineke van het blog van Forever Friends bij mij op de deurmat met onderstaande stempel erin. Deze had ik nl. gewonnen met de allerlaatste challenge # 7.  (Zij stopt met de challenges en het blog!) Tineke, nogmaals heel erg bedankt voor de mooie stempel...deze had ik nog niet. Ik ben er dan ook heel erg blij mee.


Groetjes, Nellie