Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 22 maart 2013

Geniet van elk moment

De basis van deze kaart is wit- en zwart Cardstock. Het Designpapier is van DoCrafts; Papermania Capsule Collection. Het ovaal is gemaakt met een Nestabillity. Lady Charleston is een Creatable van Marianne Design (LR 0140). Ook het tekststempeltje is van MD. De vlindertjes zijn gemaakt met een pons. Hierop heb ik in het midden parels van de Action geplakt. Verder is de kaart afgewqerkt met roosjes. Met deze kaart wil ik meedoen met Challenge # 4 op het blog van Bij Oma Dee.Groetjes, Nellie


 

Air Mail

De basis van deze kaart is Kraftpapier. Het Designpapier is van Joy!Crafts; Vintage 6011/0101. Het Magnoliastempeltje; Tilda with Letter is gemaskerd en komt uit de Valentine Collection van 2009. Het is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Fired Brick, Tattered Rose, Squeezed Lemonade, Antique Linen, Pumice Stone, Tea Dye en Walnut Stain. Ik heb verschillende stanzen gebruikt.
 Van Joy!Crafts:
- Hoekje 6002/0148
- Randje 6002/0149
Van Crealies:
- Swirls CL CS 01
- Bloem CL CF 05
De postzegel en portokosten zijn stempels. Alleen weet ik niet van welk merk deze zijn. Verder zit er nog een strikje van kreukellint en touw, een kantje, cryspylint en brads op de kaart verwerkt. Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- A Die for a Sketch: Challenge # 10 Sketch
- Scrap-Cards: Challenge # 44 Thema Post


Groetjes, Nellie
 

Veel geluk

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Het Designpapier is van KaiserCraft; Made with Love Collection. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Foliart (540) en is op een Nestabillity geplakt. De hartjes zijn gemaakt met Nesting Dies van DoCrafts. Onder aan de kaart zit een rand van roosjes. Ook de binnen- en achterkant van de kaart heb ik bekleed met Designpapier. Rechts aan de binnenkant heb ik een zakje gemaakt waar je eventueel geld in kunt stoppen. Op de achterkant zit een Die-Cut. Hier kun je een persoonlijke tekst op schrijven. Met deze kaart wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- GeWe Hobby: Challenge # 11 Sketch
- Nadia's Challenge Blog: Challenge # 52 Huwelijkskaartje in 3D
- Creapaleis: Wedstrijd Maart Thema Dieren

                                          Voorkant:

                                          Binnenkant:

                                          Achterkant:


Groetjes, Nellie