Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 20 maart 2012

3 Lay-outs

Deze lay-outs heb ik gemaakt voor in het album van mijn kleindochter Amber. De voorbeelden van de onderste 2 LO's komen uit Creatief met Foto's 47. De basis is wit Cardstock. Hierop heb ik wat Glimmermist gespoten. Het designpapier is van First Edition; Sweet Owl. Als afwerking zit er lint, kant, roosjes, knoopjes, parellint en wat embellishments op.


Groetjes, Nellie

Fijne dag

Deze kaart heb ik al een tijdje geleden gemaakt, maar nog niet op mijn blog geplaatst. Het idee komt uit het blad HobbyJournaal 83. De basis is gemaakt van groen Cardstock. Het designpapier is van Maja Design. De bloemen, takjes en de vlinder zijn allemaal Creatables van Marianne Design. Het stempelafdrukje van Edwin is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose, Wangen; Fired Brick, Trui; Forest Moss, Broek; Pumice Stone, Haren en Schoenen; Walnut Stain en de Vlinder; Peeled Paint. Het groene hekje is ook een stempel van Magnolia en het gras is een stansje.
Groetjes, Nellie