Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 10 mei 2012

Zalig Kerstfeest

Deze kaart heb ik gemaakt op creme-kleurig Cardstock. Het designpapier is van Pion Design. Het Magnoliastempelafdrukje is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid-Tattered Rose; Wangen-Fired Brick; Jasje en Sokjes-Aged Mahogany; Schoenen en Haren-Walnut Stain; Jurkje-Peeled Paint; Mutsje- Aged Mahogany en Peeled Paint. Het randje om het afdrukje is gemaakt met een gelpen. De bloemen zijn gemaakt met een pons van Nellie Snellen. In het midden zit een brad. De takjes zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. Verder zitten er nog wat pareltjes op de kaart, die gemaakt zijn met een perlenpen. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 26 op het blog van Christmas Challenges.Groetjes, Nellie

Met de fiets

Toen ik de kaart van Wilma/Wollie op het SA-Forum zag wist ik meteen: Ja, dat is het. Deze kaart ga ik liften voor de speciale Mei-Wedstrijd op het blog van Duymelot. De basis bestaat uit Kraftpapier. Het Designpapier is een al wat oudere lijn van BasicGrey; Indian Summer. Het stempelafdrukje van Tilda with bike komt uit de Lazy Summer Day's Collection van 2009 en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid-Tattered Rose; Jurkje en Bloemen-Fired Brick; Broekje-Faded Jeans; Haren-Mustard Seed; Fietsbanden-Gathered Twigs; Mandje en Bloemstelen-Peeled Paint. Het afdrukje heb ik daarna uitgestanst met een Nestabillity. De bloemen en takjes zijn allemaal stanzen van Crealies. De bloemen zijn afgewerkt met een spacer en brad.Verder zitten er nog enkele roosjes op de kaart en in de hoeken zitten pareltjes, die gemaakt zijn met een glosspen.


Groetjes, Nellie