Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 26 november 2013

Sinterklaas

Onderstaande 2 kaarten heb ik gemaakt voor mijn kleinkinderen; Alex en Amber. Het idee en het patroon van de letter S komen uit het blad HobbyJournaal 104. De basis bestaat uit donkerbruin Cardstock. Het Designpapier komt van een blok van Avec, gekocht bij Boekenvoordeel. De 3D-plaatjes zijn van een knipvel van Yvonne Creations; HJ 9201. De staf van Sinterklaas heb ik ooit eens gekregen, alleen weet ik niet meer van wie. Verder zijn de kaarten afgewerkt met een strikje en een roosje. Met deze kaarten wil ik meedoen met challenge # 6 op het blog van Knutsels en Kadootjs. Het thema is Kadootjes.

                                          Letter voor Alex

                                          Letter voor Amber

Op het blog van Noor! Design staat een nieuwe challenge met het thema Sinterklaas. Graag wil ik met mijn kaarten ook hieraan meedoen.

Groetjes, Nellie