Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 12 mei 2012

Thinking of You

Ook deze schroefvormkaart komt uit het blad HobbyJournaal 86 en is eveneens ontworpen door Francis Sinke. Als basis heb ik ook hier bruin Cardstockpapier gebruikt. Het Designpapier komt van een paperpad van de Action. Het 3D-plaatje is afkomstig van hetzelfde knipvel van Yvonne Creations, wat bij het HobbyJournaal zat. De Tag is van Magnolia, waar ik wat touw doorheen gehaald heb met een tekststempel erop. De schroef zit vastgemaakt met een brad. Verder zit er nog wat kant en roosjes op de kaart ter afwerking.


Groetjes, Nellie

2 Bootkaartjes

Het patroon van het bootje komt uit het HobbyJournaal 86 en is ontworpen door Francis Sinke. De basis is gemaakt van bruin-en creme kleurig Cardstockpapier. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations en zat bij het HobbyJournaal. De Swirls zijn gemaakt met een stans van Tim Holz. Verder heb ik de kaart afgewerkt met kant, roosjes, touw en een charm.


Nog een bootje, maar nu met rood-en wit Cardstockpapier.Groetjes, Nellie

Geniet van elk moment

Deze Clean en Simple kaart is gemaakt van wit Cardstock, wat ik geƫmbossed heb met een mal van ProvoCraft. De vlindertjes zijn Creatables van Marianne Design. Ook het tekststempeltje is van Marianne Design. De grassprieten zijn gemaakt met een stansje wat ik ooit gekregen heb. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
Cards & Things: Challenge # 119 Sketch
Dutch Card Lovers: Challenge # 138 kleurenchallenge roze-oranje-groen (en zwart of wit) + CAS
Mi Cas en Su Cas: Challenge # 4 Thema Natuur


Groetjes, Nellie