Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 4 maart 2011

Vrolijk Pasen

Het idee van het kooitje komt uit de Cards Only Nr. 17 en de schuifkaart uit Hobbyjournaal 72. Voor beiden heb ik papier van Bo Bunny; a gift of love gebruikt. Het kooitje is heel makkelijk te maken: Je hebt hiervoor 3 rondjes met een doorsnede van 10 cm. en 12 smalle stroken van 20 x 1 cm. nodig. Voor de versiering heb ik grassprieten geknipt en op de stroken geplakt. Bovenop heb ik een strik met een bolletje en een stukje kant en 2 headpins geplakt. Op het kant heb ik nog een geponst vlindertje geplakt. In het kooitje heb ik wat vulsel gelegd en daarop 2 eitjes en een kippetje geplakt. Voor de kaart heb ik een digistamp van Sliekje ingekleurd met distressinkt en voor de versiering heb ik hetzelfde gebruikt als bij het kooitje. In het gras heb ik nog 2 bloemsteeltjes met blaadjes getekend en 2 bloemetjes en 2 brads erop gemaakt. Dit scrap-item doet mee voor de februari/maart wedstrijd bij Webshopmargo. De link kun je  hier vinden. Je kunt nog meedoen tot 31 maart.



Groetjes, Nellie

Prijs gewonnen

Vandaag heb ik mijn prijs ontvangen, die ik gewonnen heb met mijn kaart voor de Challenge Nr. 6 bij Hobbystempels. Het zijn 2 clearstempels van Stampavie; Penny Johnson: My little lamb en Penlope. Ze zijn super schattig en ik ben er dan ook erg blij mee.



Groetjes, Nellie