Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 18 maart 2015

Favorite Playtime

Dit is de tweede post van vandaag.
Op het blog van De Egel staat de challenge van maart met het thema Dieren. Gebruik je een Egel op je kaart dan maak je kans op een extra prijs. De basis van mijn kaart is een sjabloon van een Egel. Deze heb ik van Internet gehaald. Het 3D- plaatje komt van een knipvel dat ontworpen is door Christl Vogl. De grasrand is een Doohickeys van Magnolia. De bloemetjes heb ik gemaakt met een pons. De kleine vlinders (LR 0261), de grote vlinder (LR 0153) en de strik (LR 0326) zijn Creatables van Marianne Design. De tekst is een Ticketstempel. Verder is de kaart afgewerkt met plakparels op de vlinders, strik en bloemetjes.


Groetjes, Nellie

 

Paasbloemstuk

Gisteravond na de winterstop weer naar de bloemschikcursus geweest. Deze keer hebben we een Paasstuk gemaakt naar eigen inzicht. De pot heb ik gevuld met oase. Hierin zijn de katjes- en magnoliatakken gestoken. Als opvulling van de oase heb ik blaadjes, mos en stro gebruikt. De 3 tulpen heb ik met een touwtje vastgemaakt aan de katjes. Om een hart in het midden te creĆ«ren heb ik de roosjes, ranonkels en uienbollen verwerkt. Als afwerking zit er nog wat kievitseieren en eierschil op de takken gelijmd.


Groetjes, Nellie