Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 18 juli 2012

Babykaartje

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Het Designpapier komt uit een blok met  babypapier, wat ik lang geleden gekocht heb in een hobbyzaak (VeviTools) in Deurne. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Marieke's Design en zat bij het blad HobbyJournaal 88. Ook het idee van dit kaartje heb ik uit het blad gehaald. De hartjes en de bloem zijn Creatables van Marianne Design: Hartjes LR 0159, Bloem LR 0128. Het vierkant is een Nestability. Met deze kaart wil ik meedoen met Challenge # 15 Thema: Een nieuw leven op het blog van Marianne Design van HobbyNu:

                                    Voorkant:

                                    Binnenkant:

Groetjes, Nellie

Jongenskaartje

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Het designpapier is van Maja Design; Life by the Sea en Life in the Country. Het stempelafdrukje is een Digistamp van Sliekje. en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose, Haren, Schoenen en Brandslang; Black Soot, Pak; Faded Jeans en Fired Brick, Waterstraal; Weathered Wood. De Swirls zijn gemaakt met een stans van Crealies; CL SC 01. Verder heb ik kant, kreukellint, touw, brads, bloemen, roosjes en ticketstempels op de kaart verwerkt. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
- Elke Kaart een Feestje: Uitdaging # 124 Thema Peuters en kleuters
- Het blog van Moeders Hobbypaleis: Challenge Juli Bingo Ik heb de volgende combinatie gebruikt: Swirls, Bloemen, Blauw
- A Die for a Sketch: Challenge # 2 Sketch
- De Creatieve Zebra: Challenge #23 Alles mag


Groetjes, Nellie