Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 9 september 2012

Pluk deze dag

De basis van deze kaart bestaat uit Kraftpapier. Het Designpapier is van Marianne Design; Vintage Journey. Ook het stempeltje van Don & Daisy is van Marianne Design; DDS 3321. Ik heb het afdrukje deze keer op Kraftpapier gestempeld en ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Mustard Seed, Black Soot, Walnut Stain, Ripe Persimmon en Stormy Sky. Het tekststempeltje is van Nicole Verkooijen. De Swirls zijn gemaakt met een stans van Crealies;CL CS 01 De bloemen zijn een stans van Joy!Crafts; 6002/0068. Hierop zitten roosjes geplakt. Deze kaart doet mee met Challenge # 2 op het blog van Don & Daisy.


Groetjes, Nellie
 

Felicitatie voor de Jarige

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Hierop heb ik met foamblokjes blauw, bruin en groen Cardstock geplakt. Op wit Parelmoerpapier heb ik het borduurpatroontje van van Linda van Linzo's; B62 gemaakt. Hiervoor heb ik borduurgaren van Madera; Col. 1608 gebruikt. De hoekjes zijn afgerond met een blote-billenpons. Het 3D-plaatje van Snoesje komt van een knipvel van Marianne Design; HM 0036. De tekst is een stempeltje. De kaart is verder afgewerkt met strasssteentjes. Deze kaart doet mee met de nieuwe Challenge op het blog van Creaine. Deze keer was de opdracht: Maak een borduurkaart met een borduurpatroon van Linda van Linzo's.


Groetjes, Nellie