Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 14 oktober 2012

Kerst

Deze kaart is gemaakt van wit Cardstock. Het Designpapier is van BasicGrey; Jovial. Het stempeltje is van Marianne Design; Little Sweethearts Christmas en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose, Haren; Walnut Stain, Jas en Haarstikjes; Pine Needles, Schoenen en Wanten; Black Soot, Ster; Fired Brick. Het afdrukje is uitgestanst op een Nestability. De sterren zijn gemaakt met Double Dies, gekocht bij de Boekenvoordeel. In het midden heb ik een strasssteentje van de Zeeman geplakt. De hoekjes zijn gemaakt met een mal van Joy!Crafts (6002/0136). Het witte stikrandje heb ik met de hand gemaakt. Verder zit er nog een tekststempeltje op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen met challenge # 5 op het blog van A Die for a Sketch.


Groetjes, Nellie

 

Autumn Wishes

De basis van deze kaart is Kraftpapier. Het Designpapier komt van Marianne Design; Dark Vintage (PK 9082). Het stempeltje van Don & Daisy (DDS 3324) is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose, Haren; Walnut Stain, Jasje; Pine Needles, Jurkje; Aged Mahogany, Paraplu en Schoenen; Black Soot. De bomen (LR 0203), het hekje, de vogeltjes en het kooitje (LR 0205) zijn Creatables van Marianne Design. De blaadjes komen van de Xenos. De kaart is verder afgewerkt met een tekststempeltje en plakparels. Met deze kaart wil ik aan onderstaande challenges meedoen:
- Don & Daisy: Challenge # 3 Inspiratiefoto's
- Hobbyshop Favoriet: Wedstrijd Sketch


Groetjes, Nellie