Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 11 november 2012

Babykaart Jongen

De basis van deze kaart bestaat uit wit- en blauw Cardstock. Het Designpapier heb ik ooit gekocht bij VeviTools in Deurne. Het merk weet ik niet meer. Het eendje, flesje, bootje en schoentje heb ik uit het Designpapier geknipt. Alle randen zijn beïnkt met Cats-Eye; Aqua. Het stempeltje is van Marianne Design; Eline's Babies (Ec 0084) en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Huid; Tattered Rose en het Pakje; Peacock Feathers. Als afwerking zit er nog een kantje op de kaart. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten: Nieuwe Uitdaging Een baby kaartje jongen
- Scrap My Dream: Uitdaging # 3 Sketch


Groetjes, Nellie


 

Warme Winter Wensen

Deze basis van deze kaart bestaat uit wit-groen-en rood Cardstock. Het borduurpatroon is van Jenine Siemerink en komt uit het boekje HobbyDols 86; Jenine meets Yvonne 2. Het gebruikte borduurgaren is van Madeira Rayon: goud 1126, rood 1147 en groen 1248. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations; Christmas Time (CD 10217) en is geplakt op Designpapier van DoveCraft; Noël. Eromheen zit een rode rand die gemaakt is met een Nestabillity. De dennentakjes (LR 0244) en bloemen (LR 0142) zijn Creatables van Marianne Design en zijn afgewerkt met pareltjes. Het tekststempeltje is ook van MD (CS 0861). Met dit kaartje wil ik meedoen met de Nieuwe Uitdaging op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten.


Groetjes, Nellie