Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 11 november 2012

Warme Winter Wensen

Deze basis van deze kaart bestaat uit wit-groen-en rood Cardstock. Het borduurpatroon is van Jenine Siemerink en komt uit het boekje HobbyDols 86; Jenine meets Yvonne 2. Het gebruikte borduurgaren is van Madeira Rayon: goud 1126, rood 1147 en groen 1248. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations; Christmas Time (CD 10217) en is geplakt op Designpapier van DoveCraft; Noël. Eromheen zit een rode rand die gemaakt is met een Nestabillity. De dennentakjes (LR 0244) en bloemen (LR 0142) zijn Creatables van Marianne Design en zijn afgewerkt met pareltjes. Het tekststempeltje is ook van MD (CS 0861). Met dit kaartje wil ik meedoen met de Nieuwe Uitdaging op het blog van Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten.


Groetjes, Nellie

 

6 opmerkingen:

 1. Nellie,wat een mooie kaart en zo prachtig geborduurd en het 3D plaatje in het midden van de kaart maakt het helemaal af!!

  Groetjes José.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje is dat geworden zeg. Mooi de kleurtjes en details.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schat van een kaartje zeg !!

  Gezellig dat je meedoet bij Een Hoop Inspiratie Borduurkaarten.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart heb je gemaakt Nellie. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen