Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zaterdag 21 mei 2011

No flowers...No Happiness

Deze kaart is gemaakt met papier van Kaisercraft; Gypsy Sisters. Het stempelafdrukje is ingekleurd met distressinkt: Gezicht: Tattered Rose en Vintage Photo. Wangen: Fired Brick. Jurkje, schortje en kousen: Mustard Seed, Scatterd Straw en Faded Jeans. Haren, schoenen en mandje: Brushed Corduroy en Walnut Stain. In het mandje heb ik bloemetjes met een brad geplakt. De takjes en blaadjes zijn gemaakt met een stans van Crealies; CL CS 11. De tekst is getypt in Word met lettertype; Lucida Calligraphy. Het randje eromheen is gemaakt met de Tagmaker. Verder is de kaart afgewerkt met lintjes, bloemen, spacers en brads.       
Deze kaart doet mee aan 2 challenges:
It's a Magnolia Challenge: Challenge # 06 Maak een vrouwenkaart met een Tilda stempel.
The Dutch Magnolia Chickies: Challenge # 1 Maak een kaart n.a.v. de sketch en gebruik een Tilda en/of Edwin stempel.Groetjes, Nellie