Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 27 december 2012

Kerstklok

De Kerstklok van MDF heb ik beplakt met Designpapier van Riddersholm; Chantilly Dawn. De dennenbomen zijn gemaakt met Craftables (CR 1224) van Marianne Design. Het hert is een mal van Tim Holtz. Het kerkje (LR 0172) en de dennentakken (LR 0181) zijn Creatables van MD. De tekststempel (CS 0862) komt ook van MD en is op een Nestabillity gestempeld. Verder zijn de bomen en takken bewerkt met Liquid Appliqué. Met deze creatie wil ik meedoen aan onderstaande challenges:
- AnMaCreatief: Challenge # 15 Alles Mag
- Nederlandse Kaarten Uitdaging: Creatie # 3


Groetjes, Nellie
 

Wintertafereel

De houten wandhanger heb ik een tijdje geleden gekocht bij de Xenos. Het idee komt van het blog van Don & Daisy. De vakjes heb ik beplakt met knipvellen van Marianne Design; Winterwonderland IT 560 en IT 561. Bovenaan de rand met het hartje zit Designpapier van Pion; Waiting for Santa. De grote dennenboom is een Craftable van MD (CR 1224). De 3D-Plaatjes van Don & Daisy komen van een knipvel van MD (DDK 3208).Verder heb ik verschillende Creatables van MD gebruikt:
- ijspelrand (LR 0135)
- arrenslee (LR 0178)
- hert (LR 0179)
- hekje (LR 0205)
- schaatsen (LR 0247)
De randen van de hanger zijn afgewerkt met wit bolletjeslint, rood/wit lint, rood organzalint en witte sneeuwbolletjes. Op het hekje en de dennenboom zit nog wat Liquid Appliqué. Met deze creatie wil ik meedoen met de December-Wedstrijd op het blog van Duymelot Design Team. Het thema is een inspiratie-foto.
Ook doet deze creatie mee op het blog van AnMaCreatief met challenge # 15 Thema Alles Mag


Groetjes, Nellie