Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

zondag 5 juni 2011

A year older...

Voor deze kaart heb ik papier van Bo Bunny; Timepiece gebruikt. De swirls zijn gemaakt met een stans van Tim Holz. Verder is de kaart afgewerkt met juteband en rechtsboven in de hoek zitten 3 brads. Deze kaart doet mee aan challenge # 94 op het blog van Dutch Card Lovers.


Groetjes, Nellie

Enjoy the moment

Deze kaart is gemaakt met papier van Basic Grey; Marjolaine. Het stempelafdrukje is van Magnolia en ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Gezicht, benen en handen: Tattered Rose. Wangen: Fired Brick. Haren, vlindernet en schoenen; Walnut Stain. Trui: Peeled Paint. Kous en broek: Weathered Wood. De 3 randen zijn gemaakt met een Martha Stewart pons; Bangle Chain. Hierdoorheen heb ik een lintje geregen. De vlinders zijn gemaakt met vlinderponsen. De stempelrand is van Viva Decor. Verder is de kaart afgewerkt met kant, bloemen, brads en een vlinder-charm. Deze kaart doet mee aan 2 challenges:
The Dutch Magnolia Chickies: Challenge # 2 Zomer Thema met een stempel van Edwin en/of Tilda.
Hobbystempels: Challenge # 10 Sketch.


Groetjes, Nellie