Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 9 juni 2011

Warm Wishes

Deze kerstkaart is gemaakt met papier van Basic Grey; Jovial. De stempel is van Stampavie; Rachelle Anne Miller; Cudding en is ingekleurd met distressinkt in de volgende kleuren: Barn Door, Black Soot, Broken China, Fired Brick, Mustard Seed, Peeled Paint, Pine Needles, Tattered Rose en Walnut Stain. Het randje met sterretjes is een pons van Martha Stewart. In de sterretjes heb ik kraaltjes geborduurd. De 3 ijssterren zijn gemaakt met Creatables van Marianne Design; LR 0123 en ook hier zijn pailletsterretjes met een kraaltje geborduurd. De tekst is gemaakt in Word met het lettertype; Matisse ITC. Verder is de kaart afgewerkt met een lintje en een strikje waaraan een bedeltje in de vorm van wantjes hangt. Deze kaart doet mee met challenge # 2 op het blog van Christmas Challenges.


 Groetjes, Nellie

Paspopkaart

Het patroon van deze kaart komt van het blog van Sandra's Scrapsels. Het gebruikte papier is van Bo Bunny; Timepiece. Het Magnolia-stempelafdrukje is ingekleurd met distressinkt. Gebruikte kleuren: Gezicht, wangen, armen en jurkje: Tattered Rose en Fired Brick. Haren: Mustard Seed en Walnut Stain. In de haren zit een strikje van organzalint. De halsopening, de armsgaten en de rand onderaan de kaart zijn voorzien van kant. Op één schouder zitten 2 kleine knoopjes. Verder is de kaart afgewerkt met bloemen, brads, een parellintrandje als ketting,  lint met een gesp en 2 ticketstempels. Aan de binnenkant van de kaart is hetzelfde lint verwerkt en de gebruikte stempels zijn van Aladine. Deze kaart doet mee aan 3 challenges:
Challenges for You: CFY # 15 Maak een kaart in een andere vorm dan vierkant, langwerpig of helemaal rond.
Scrap Cards: Challenge # 7 Maak een kaart en gebruik de volgende materialen: kant, strik, 5 bloemen en 2 knoopjes.
Duymelot: Wedstrijd 6 juni 2011 Alles mag.

                                          De voorkant:

                                          De binnenkant:

                                          De achterkant:

Groetjes, Nellie