Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

maandag 30 mei 2016

Sneeuw

Dit is de tweede post van vandaag.
Op het blog van 52 Weeks to Christmas staat de challenge van mei met het thema Ronde Kerstkaart met 1 of meerdere dieren erop verwerkt. De basis van mijn kaart bestaat uit wit Cardstock. Hierop heb ik donkerblauw Cardstock geplakt. De ronde vorm met sterren erop is een Creatables van Marianne Design; LR 0126. Het plaatje komt van een knipvel van Gerda's Hobbyshop; GH 3193. De Dennentakken zijn van dezelfde Creatables van MD; LR 0126. De Tekst is een stempel, ooit gekocht bij Het Kruidvat. Verder is de kaart afgewerkt met Bloemen, Roosjes en een Strik van Organzalint.


Groetjes, Nellie
 

Happy Birthday

Het voorbeeld van deze kaart heb ik uit het blad HobbyJournaal 135 gehaald. De basis bestaat uit roze Cardstock. Het Designpapier is van CraftEmotions; High Tea Rose. De Digistempel van Bugaboo is ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. De gebruikte kleuren zijn: Huidskleur 428, Bruin 440, Paars 459 en Geel 420. De Rand is gemaakt met een mal van Joy!Crafts; 6002/0357. De Kadootjes zijn gemaakt met een mal van Sizzlitz; Gift. De Tekst is een stempel van Viva Decor; My Paper World Happy Birthday.Verder is de kaart afgewerkt met Parels. Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
- Stampin your Way: Challenge # 40 Bingo Ik heb gekozen voor Roze-Stans-Parel
- Kaartjes-Inspiratie: Challenge # 86 Thema Tienerkaart
- Kleuren met Potloden: Challenge # mei Thema Alles Mag
- Knutsels & Kadootjes: Challenge # mei/juni Bingo Ik heb gekozen voor Stempel-Kadootjes-Roze


Groetjes, Nellie