Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

woensdag 12 augustus 2015

Vrede op Aarde

Dit is de tweede post van vandaag.
Op het blog van Kaartjes Inspiratie staat challenge # 65 met het thema Geen vierkant of rechthoek. Ik heb een ronde wiebelkaart gemaakt. Het model heb ik uit het blad HobbyJournaal 125 gehaald. De basis bestaat uit bruin Cardstock. Het Designpapier (ADPP 10008) en het Knipvel (CD 10534) zijn  van Amy Design; Brocante Christmas. De Takjes zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. Verder is de kaart afgewerkt met een kantje, strikje, tekst en roosjes.


Groetjes, Nellie


 

Hoera

Deze kaart heb ik gemaakt voor een vriendin van mijn dochter die bevallen is van een meisje. De basis van deze kaart bestaat uit roze Cardstock. Het borduurpatroon heb ik uit het blad HobbyJournaal 120 gehaald en is van Monique Engelen en Eveline Eijkelhardt. Het borduurgaren is van Joy!Crafts; Chrissie. De gebruikte kleuren zijn: Roze gemĂȘleerd 9, Geel gemĂȘleerd 7 en Bruin GemĂȘleerd 24. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Yvonne Creations; Smiles, Hugs and Kisses CD 10461 en zat bij het blad HobbyZine Plus 4. De letters zijn van Scrapworks; Alphadotz. Deze kaart wil ik mee laten doen met challenge # 22 op het blog van Ons Borduurkaartenblog. Het thema is Babykaart.


Groetjes, Nellie