Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

vrijdag 15 augustus 2014

Prijs gewonnen

Dit is mijn tweede post voor vandaag.
Op het blog van Creative Cutting had ik een prijs gewonnen met mijn Zomer-Vakantiekaart voor challenge # 49. Deze heb ik vandaag binnen gekregen. Het zijn 2 Magnolia-stempels. Ik ben er heel erg blij mee. Deze had ik nog niet. Margret, nogmaals heel erg bedankt.


Groetjes, Nellie
 

Liefs van ons allemaal

Voor de reminder op het blog van Cheerful Sketches voor challenge # 15 heb ik onderstaande kaart gemaakt. Je kunt nog meedoen tot donderdag 28 augustus. Je mag met maximaal 3 kaarten deelnemen en het staat vrij om te gebruiken wat je wilt, mits de sketch maar herkenbaar blijft. De basis van mijn kaart bestaat uit bruin Cardstock. Het Designpapier komt uit een blokje van de Action. Alle randen zijn bewerkt met Cats-Eyes; Dark Brown. Het Digi-stempeltje is ingekleurd met Aquarelpotloden van Bruynzeel. Gebruikte kleuren: Bruin 440, Oranje 428, Groen 461 en Geel 425. De Tekststempel is van Marianne Design. Verder is de kaart afgewerkt met bloemen, kant en plakparels.

                                          Sketch:


                                          Mijn uitwerking:


Groetjes, Nellie