Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

donderdag 11 april 2013

Twinkle

Deze keer heb ik voor de afwisseling eens een kerstkaart gemaakt. Op het blog van Christmas Challenges staat deze week een leuke sketch # 68 waar je een hele mooie prijs mee kunt winnen, nl. een mal van Lin & Lene Design. Deze stond al op mijn verlanglijstje, dus wie niet waagt, wie niet wint.... De basis van de kaart bestaat uit wit en groen Cardstock. Het Designpapier is van Docrafts; Papermania Chesea Green. Het stempeltje is van Marianne Design; Little Sweethearts Christmas en is ingekleurd met Distressinkt. Gebruikte kleuren: Tattered Rose, Mowed Lawn, Walnut Stain en Mustard Seed. Het tekststempeltje is van Penny Black. De ijssterren heb ik uit wit en groen vilt gestanst met een Creatables (LR 0123) van Marianne Design. Hierop heb ik een sterretje geplakt. De sterretjesrand is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Verder is de kaart afgewerkt met wit bolletjeslint en een groen/wit geruit lintje.


Groetjes, Nellie

 

Let us Dance

De basis van deze kaart is wit Cardstock. Het Designpapier is van Little Yellow Bicycle; Just Believe. Het 3D-plaatje komt van een knipvel van Marianne Design; Don & Daisy (DDK 3210) en is op een Nestabillity geplakt.  De bloemenrand links op de kaart is een mal van Crealies; Borders (CL CB 18). Hierop zijn parels van de Action geplakt. De vlaggetjeslijn is gemaakt met een mal van Joy!Crafts (6002/0101). De banner is een Alterations van Tim Holtz. De tekstletters zijn alfabetstickers van Nellie Snellen. Met deze kaart wil ik meedoen met de volgende challenges:
- Scrap Cards: Challenge # 45 Maak een kaart met vlaggetjes.
- Don & Daisy: Challenge # 7 Gebruik banner(s) en vlaggetjes.
- A Die for a Sketch: Sketch # 11 Deze sketch heb ik een kwartslag gedraaid.


Groetjes, Nellie