Over mij

Mijn foto
Hallo allemaal. Mijn naam is Nellie. Ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 2 dochters: Anke en Inge, 1 schoonzoon Mark en 2 kleinkinderen: Alex en Amber. Mijn grootste hobby is kaarten maken: 3D in combinatie met kralen en borduren en scrappen. Andere hobby's zijn puzzelen,lezen en bloemschikken.

dinsdag 10 januari 2012

Van Harte

Deze kaart had ik speciaal gemaakt voor de wedstrijd bij Dolls & Decorations, maar blijkbaar zijn zij gestopt met hun blog. Ik kan hem nl. nergens meer vinden. De opdracht was: Maak een kaart in de kleuren van Dolls & Decoration en verwerk de swirls en vlinders daarin. De swirls heb ik met een Perlenpen gemaakt en de vlindertjes zijn gemaakt met een kleine vlinderpons. Onderaan de kaart is een rand gemaakt met een pons van Martha Stewart. Hierop heb ik een lintje geplakt. Het hartje is een Creatable van Marianne design. De Tag heb ik zelf gemaakt en het stempeltje komt van Het Kruidvat. Het gebruikte papier had ik nog in mijn voorraadbak liggen.

Ik krijg zonet te horen van Ria dat Dolls & Decorations nog wel een blog hebben, maar onder een andere naam en dat de wedstrijd ook nog steeds van kracht is. Je kunt ze voortaan vinden onder http://millies-createyourart.blogspot.com/ De link naar de werdstrijd is: http://millies-createyourart.blogspot.com/2011/12/uitwerkingen-van-onze-dt-leden-document.html


                                              De opdracht:

                                           Mijn uitwerking:

Groetjes, Nellie